نمای که از دوغاب و ملات سیمانی استفاده نمیشود و به جای آن برای اتصال پوشش نما به ساختمان از نصب سبک با اتصالات مکانیکی استفاده میشود. نمای خشک گفته میشود.در نمای خشک مصالحی استفاده شده از دیوار اصلی فاصله دارند. همچنین لایه های متعدد تشکیل شده شامل پوسته بیرونی، فضای داخلی تهویه پذیر، لایه عایق حرارتی و دیواره داخلی ساختمان میشود که همه لایه ها به وسیله سازه های فولادی و آلومینیومی، به سازه ساختمان متصل شده اند.نمای خشک یکی از جدیدترین روش ها برای نماسازی ساختمان است. برخلاف روش سنتی که مصالح برروی دیواره اصلی چسبیده با دیوار اصلی فاصله دارند و نمیچسبند.
در انتخاب چهارچوب نگهدارنده توجه به استحکام و مقاومت بالای آن، ضروری است.
مصالح استفاده شده برای زیرسازی نمای خشک باید با هم سازگار باشند تا بر اثر مغایرت شیمیایی دچار خوردگی نشوند.
مصالح مورد استفاده برای زیر سازی و رویه نما باید از نظر زیبایی هم بررسی شوند که با هم تطابق داشته باشند.
اتصالات باید در برابر سرما، گرما، بخار آب و گازهای موجود در هوا مقاوم باشد.
آب بندی پنجره ها، درز ها، برآمدگی ها و نقاط کور ساختمان باید با نهایت دقت انجام شود.
بعد از نصب و اتمام اجرای نمای خشک باید کیفیت کل سازه نما را بررسی و آزمایش کرد.
در دهه ی 70 میلادی برای اولین بار در کشور آمریکا نصب سنگ به روش خشک در ساختمان های با ارتفاع زیاد صورت گرفته.یکی از نماهای خشک که امروزه مورد استقبال زیادی قرار گرفته است سرامیک خشک است. اجرای نمای سرامیک خشک با استفاده از زیر سازی آلومینیومی و یک سری یراق آلات استفاده میشود. و این امکان را به شما میدهد که به راحتی بتوانید سرامیک ها را تعویض نمایید.
استفاده از نمای شیشهای با توجه به خصوصیتهای منحصر به فردی که دارد مورد توجه قرار گرفته و در ساختمانهای بزرگ، اداری و تجاری افزایش یافته است. شیشههای به کار رفته در آن به عنوان اصلیترین متریال، بسیار ضخیم و امکان شکسته شدن آنها بسیار پایین است. همچنین شیشههایی با تکنولوژیهای جدید تولید میگردد که چند لایه بوده و تبادل حرارتی را کنترل میکنند.
نصب نمای ترمووود چوب باید یکی از مراحل پایانی پروژه باشد و قبل از فونداسیون انجام شود تا کیفیت اجرای نمای ترمووود افزایش یابد. ترموود به راحتی بر روی سطوح بتنی، چوبی نصب و استفاده میشود. از پوست درختان کاج برای ساخت چوب مورد استفاده در نمای ترموود در نمای بیرونی ساختمان استفاده میشود. نمای خشک ترموود ممکن است با استفاده از تکنیک میخ یا پیچ نصب شود. هنگام استفاده از هر تکنیکی، میخ نباید از سطح چوب یا از خود چوب بیرون بزند. بهتر است از کوبیدن بیش از حد چوب خودداری کنید. برای روش نصب پیچ باید از پیچ های فولادی و گالوانیزه استفاده شود.با استفاده از روش پیچ، نما به طور پیوسته بادوام تر میشود. هنگام استفاده از روش نصب با میخ یا پیچ، عرض ترموود تعیین میکند که در هر ردیف نصب از چند پیچ یا میخ استفاده شود.
در برخی مواقع، اجرای نمای کامپوزیت در تهران و سایر شهرهای ایران به روشهای غیر استانداردی صورت میگیرد که در صورت عدم آگاهی کارفرما از سیستم اجرایی، مشکلاتی را برای او به وجود میآورد.اجرای نمای کامپوزیت با سیستم خشک انجام میشود و در قالب یک مجموعه هماهنگ مکانیکی و با استفاده از پروفیل و اتصالات فلزی صورت میگیرد؛ عموما سیستم نصب نمای کامپوزیت در مرحله طراحی نقشههای اجرایی تعیین میگردد.نوع روش نصب ورق کامپوزیت آلومینیوم نما تاثیر مستقیم در هزینهها دارد و به همین دلیل شما با شناخت انواع سیستمهای اجرای نمای آلومینیوم کامپوزیت میتوانید تصمیم مناسبی متناسب با بودجه مالی خود بگیرید.
۱. سرعت اجرای نما
۲. کیفیت بالا
۳. کاهش اتلاف انرژی
۴. قابلیت تعویض یا تعمیر نما
۵. نصب آسان
روش های مختلفی برای نصب نمای خشک وجود دارد ازجمله :
نصب به صورت مستقیم با استفاده از گیره های چاقویی و دو شاخ با استفاده از ابزارهایی مانند مته ها و سر مته ها، ماشین دریل زیر برش شامل دریل دستی، جایگاه دریل ماشین و دریل اتوماتیک
اتصال به سازه کاست
اتصال به سازه نگهدارنده
نصب پانل های ستونی با گیره های داخلی
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
کارخانه:اصفهان،منطقه صنعتی دولت آباد،خیابان بهارستان 46
فروش مستقیم کارخانه: 0314514 / 09133238443 / 09131020740
دفتر اصفهان:شیخ صدوق جنب پل میر
هماهنگی خدمات آجر و آجر های دکوراتیو و هلندی:09131020740
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است و هر گونه کپی برداری بدون اجازه کتبی پیگرد قانونی دارد