یک سری نکات در رابطه با ساختمان سازی وجود دارد از جمله عملیات تخریب، عملیات خاکی، بنایی، قالب بندی، بتنکاری، ساخت سقف، ساخت با آلومینیوم، ساخت بنا با آجر، ساخت با سفال و .....است.
قبل از شروع کار و دریافت مجوز برای تخریب ساختمان، تمام سازههای اطراف ساختمان باید به طور دقیق مورد بررسیهای مهندس برای شرایط تخریب صورت بگیرد.پس از بررسیهای لازم شما نیازمند گواهی و مجوز مکتوب برای عملیات تخریب هستید. در عملیات تخریب مواردی مانند بوتهکنی، تخریب ساختمان آجری، فلزی و بتنی و .... رخ خواهد داد. در زیر بنای ملک عملیات تخریب برای ساختمان های غیر اسکلتی صورت میگیرد.وزن اسکلت ساختمان ویژگی اصلی در تخریب ساختمان های فلزی است.این ویژگی در سازههای بتنی حجم اسکلت تعریف میشود.
نقشه برداری ساختمان باید قبل از شروع پروژه به صورت درست انجام شود.نکات کلیدی برای تخریب در زیر به صورت کامل توضیح داده ایم:
این نکات به شرح زیر است:
ساختمان های مجاور اولین نکته است که در زمینه تخریب ساختمان باید رعایت شود.توجه به ساختمان های مجاور است. این ساختمان ها ممکن است از استحکام پایینی برخوردار باشند که در صورت تخریب ساختمان شما آسیب شدید به آن ساختمان وارد شود.
براساس نوع اسکلت ساختمانی که قصد تخریب آن را دارید،نوع تخریب انتخاب میشود. اندازه زیر بنای ساختمان را ملاک بنایی قرار میدهند. و بر اساس آن نوع تخریب را مشخص میکنند.در تخریب ساختمان هایی که از جنس آجر و یا بدون اسکلت هستند، یعنی اسکلت مشخصی را ندارند. حجم اسکلت در ساختمان ها میتواند بسیار متفاوت باشد و با توجه به این تفاوت ها نوع اسکلت ساخته میشود.در واقع حجم اسکلت نوع تخریب را مشخص میکند.نکات طلایی در ساخت و ساز ساختمان در زمینه خاکبرداری مهم ترین مراحل ساختمان سازی خاک برداری است. این مرحله در جهت آماده سازی پی ساختمان انجام میشود. یکی از مهم ترین و یا حتی پیچیده ترین مرحله ساختمان سازی است. که قبل از طراحی سازه ساختمان انجام میشود.
خاکبرداری نباید 72 ساعت در برابر باران و عوامل جوی دیگر قرار بگیرد. در صورتی که زمین خاک برداری شده در برابر عوامل جوی قرار بگیرد باید دوباره انجام شود.
به همراه خاکبردارب باید عملیات رگلاژ به صورت همزمان انجام شود. اگر این موارد به درازا بکشد، پیمانکار موظف است با مهندسان مربوطه نسبت به آماده سازی مجدد بستر خاک جهت ساخت اقدام کند.نکته مهمی که در جهت خاکبرداری باید رعایت شود، عدم خاکبرداری اضافی است. انجام عوامل خاکبرداری باید طبق نقشه و با اندازه های دقیق انجام شود.
یکی از مراحل ساخت و ساز بنایی که شامل طراحی سازه ساختمان است. که میتواند شامل شاخه های مختلفی شود.
از جمله شاخه های بنایی به صورت زیر است.
گچ بری ساختمان
سیمان کاری
کاشی کاری
طراحی و اجرای نمای ساختمان
دیوار چینی ساختمان
نصب سرامیک و کاشی محل های مختلف
سنگ کاری
استفاده از مصالح با کیفیت بالا هرچه کیفیت مصالح شما بالا باشد، کیفیت کار شما نیز افزایش میابد. والبته لارم به ذکر است که ترسیم نقشه های سازه درست نیز مؤثر است.
ستون ها و تیرهای بتنی قالب بندی یکی از عملیات مهم در اجرای فونداسیون ساختمان است.از این رو میتوان گفت قالب بندی در فونداسیون، ستون ها و تیر ها به کار میرود.
نکات قالب بندی عبارتند از:
سعی کنید در سقف ها، ستون ها و دیوار ها از قالب فلزی استفاده کنید.
ملاک محاسبه در قالب بندی ساختمان، سطح بتن ریخته شده در تماس با قالب است.
دیگر نکته مهم در قالب بندی، برای محاسبه قالب بندی در ستون و دیوار طبقه همکف از روی پی محاسبه میکنند. از این رو برای محاسبه قالب بندی دیگر طبقات ساختمان نسبت به کف همان طبقه محاسبه میکنند.
بتن ریزی یعنی تخلیه بتن برای کف سازی در کف سازه، فونداسیون و سقف سازه است. به ترکیب سیمان، آب و سنگ ریزه ها بتن میگویند.
نوع سیمان در بتن ریزی بسیار مهم است.
استفاده از بتن با حجم مناسب
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
کارخانه:اصفهان،منطقه صنعتی دولت آباد،خیابان بهارستان 46
فروش مستقیم کارخانه: 0314514 / 09133238443 / 09131020740
دفتر اصفهان:شیخ صدوق جنب پل میر
هماهنگی خدمات آجر و آجر های دکوراتیو و هلندی:09131020740
تمامی خدمات و محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است و هر گونه کپی برداری بدون اجازه کتبی پیگرد قانونی دارد